Als je over een eigen (of geleende) pony of paard beschikt, kun je lid worden van onze vereniging. Je hoeft natuurlijk niet meteen te beslissen. Je bent altijd van harte welkom om eerst tijdens de lessen of een van de activiteiten te komen kijken. Als het je wat lijkt, kun je voor de periode van 1 maand proeflid worden. In de proef periode betaal je nog geen lidmaatschap en heb je de mogelijkheid om 4 lessen gratis mee te doen.

Als lid krijg je een sleutel van de accommodatie zodat je in principe op elk moment gebruik kunt maken van de rijbanen. Uitzonderingen hierop zijn bijvoorbeeld de lesuren of wanneer er activiteiten zijn.

Vragen over het lidmaatschap of aanmeldingen kunnen per email worden gestuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag je telefoonnummer hierbij vermelden, zodat we je ook persoonlijk kunnen benaderen.

De vereniging kent de volgende soort leden:

Basis lid (volgen geen lessen maar maken wel gebruik van de accommodatie)
Lessend lid (basis leden welke daarbij dressuur lessen volgen)
Startkaart lid (volgen geen lessen en maken ook geen gebruik van de accommodatie)
Steunend lid 


Contributie 2021

- Basis Lid *  106,--   per jaar (geen lessen, vrij gebruik accommodatie) 
- Lessend lid pony’s * 263,--   per jaar (2 keer per week les - inclusief basis lidmaatschap)
- Lessen lid paarden * 235,--   per jaar (1 keer per week les - inclusief basis lidmaatschap)
- Startkaart lid 30,--   per jaar
- Steunend lid 15,--   per jaar

 

* Het lidmaatschap is persoonlijk op naam van het aangemelde lid en niet overdraagbaar.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief KNHS lidmaatschap.

Startpas aanvragen?

Startpassen staan op naam van een combinatie en dienen bij de KNHS via MijnKNHS te worden aangevraagd. Om een startpas aan te vragen, moet je lid zijn van een erkende rijvereniging. Deze rijvereniging meldt je dan aan bij het KNHS. De factuur van de startpas ontvang je rechtstreeks van de KNHS, niet van de rijvereniging. Meer informatie over startpassen is terug te vinden op de website van de KNHS. Hier staan ook de tarieven voor de verschillende startpassen, zie tarievenlijst KNHS.

LET OP, ALS JE WISSELT VAN RIJVERENIGING VERGEET DAN NIET JE STARTPAS OM TE LATEN ZETTEN!

  

Beëindigen lidmaatschap


Als je besluit dat je geen lid meer wilt zijn, moet je schriftelijke of per email een opzegging sturen naar de penningmeester van het bestuur. Kijk onder bestuur voor de contactgegevens. Deze zorgt er dan voor dat lidmaatschap bij de vereniging wordt stopgezet en regelt de sleutel inname en de teruggave van de borg. Tevens zal het lidmaatschap bij de KNHS via de vereniging stop worden gezet. De beïndiging van je lidmaatachap bij zowel de vereniging als de KNHS wordt via email bevestigd.

Voor de lessen geldt een opzeggingstermijn van één vol kwartaal en voor het basislidmaatschap geldt een minimale duur van 12 maanden met daarna een opzegtermijn van een maand vóórdat het nieuwe jaar in gaat. Een eventueel KNHS lidmaatschap dient altijd voor 30 november opgezegd te zijn. 

 

Statuten en reglementen

Onze statuten zijn via onderstaande koppeling in PDF vorm te bekijken. Het huishoudelijk reglement is per email op te vragen bij de secretaris.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Statuten

 

Privacy verklaring

Wij willen u informeren over de wijze waarop en de doeleinden waarvoor wij uw gegevens gebruiken, de wijze waarop u zeggenschap kunt uitoefenen over dat gebruik en uw rechten als het gaat om uw gegevens.
Ons privacybeleid geeft een beschrijving van onze gegevenspraktijken. Via onderstaande koppeling is ons pricacybeleid in PDF vorm te bekijken.

Privacyverklaring De Vier Heemskinderen